RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Настає час чудес: як загадати бажання в новорічну ніч, щоб воно збулося

Під час зустрічі Нового року навіть найбільш затяті скептики загадують бажання. Здавна вважається, що в новорічну ніч все омріяне здійсниться.

"Апостроф" розповідає, як правильно загадувати бажання.

Читайте також: Які подарунки не слід дарувати на Новий рік: вони можуть образити і засмутити

Як загадувати бажання у новорічну ніч

Існує щонайменше 12 популярних способів, як загадати бажання на Новий рік так, щоб воно неодмінно здійснилось.

Спосіб №1 - на ялинковій іграшці

Потрібно написати бажання на папері, скласти у трубочку, засунути в ялинкову іграшку. Треба знайти ялинку на вулиці, обійти навколо дев'ять разів та повісити на неї якомога вище.

Спосіб №2 - на пляшці

Треба взяти порожню пляшку від шампанського чи іншого спиртного. Написати бажання на папері, скрутити у трубочку та сховати у пляшці. Її треба закупорити та сховати подалі, доки не здійсниться бажане.

Спосіб №3 - на подушці

Якщо бажань кілька, то цей спосіб підійде найбільше. Потрібно всі написати на різних папірцях, згорнути, покласти під подушку у новорічну ніч. Вранці дістати одну з них і чекати здійснення бажаного у новому році.

Спосіб №4 - на скляній банці

Можна довірити Всесвіту свої бажання. Для цього треба написати все, чого б хотілося, на окремих папірцях. 31 грудня їх треба скласти у прозору банку та доповнити цукерками. Після цього міцно закупорити та поставити в непомітному місці. Упродовж року деякі з них почнуть здійснюватися.

Спосіб №5 - на апельсинах

Йдеться про китайський ритуал в Новий рік. Потрібно вісім апельсинів взяти в руки, загадати бажання, а в новорічну ніч перекотити кожен через поріг будинку. Після чого ретельно помити та в перші сім днів подарувати по апельсину близьким, а останній з'їсти самому.

Спосіб №6 - на мандаринах

Напишіть на мандаринах маркером, що хочете взяти в Новий рік з собою. Як приклад, "Здоров'я", "Світ", "Кохання", "Щастя". Всі їх треба з'їсти або поділитися з близькими. Також можна за хвилину перед боєм курантів почистити мандарин від шкірки та покласти під ялинку. Якщо встигнете, то весь рік буде щасливий.

Спосіб №7 - на мандарині з кісточкою

На мандарині з кісточкою загадують бажання ті, хто хоче завагітніти. У новорічну ніч під бій курантів треба встигнути почистити та з'їсти цитрус. Якщо трапиться кісточка, то буде поповнення.

Спосіб №8 - на монетці

Під час бою курантів треба тримати в затиснутому кулаку монетку, далі у перші секунди нового року опустити у келих з шампанським і випити напій. Після чого треба дістати монетку та покласти у гаманець й носити весь рік. Чим більший буде номінал, тим вищий шанс на здійснення бажання.

Спосіб №9 - на харчовій соді

Сода допоможе покращити фінансовий стан та позбавити боргів у новому році. Перед святом треба написати на папері борги, кредити та іпотеки. Потім насипати соду на листок і погасити оцтом. Так вдасться ритуально "погасити" борги наступного року.

Спосіб №10 - на ялиновій гілці

Треба 31 грудня відламати ялинку, прошепотіти їй бажання і поставити у вазу з водою на столі. Через три дні перевірити, скільки голок обсипалося з гілки: якщо парне число, то бажання здійсниться в новий рік, якщо непарне, то - через кілька років або взагалі не здійсниться.

Спосіб №11 - на бенгальському вогні

Треба взяти бенгальський вогонь та запалити його, а з першим ударом годинника - загадати бажання. Згорілий вогник зберігайте, доки бажання не здійсниться. Також можна загадати бажання і якщо після 12-го удару годинника першим подзвонить чоловік, то бажання здійсниться, якщо жінка - то ні.

Спосіб №12 - на ялинковій іграшці

Можна загадати бажання під час розбирання ялинки. Знімаючи з дерева останню іграшку, необхідно потримати її в руках і подумати про найзаповітніше бажання. Так має швидко здійснитися. Підходить для тих, хто не встиг це зробити у новорічну ніч.

Раніше "Апостроф" публікував найкращі ідеї для привітання колег на Новий рік.

  • Вас також може зацікавити:

Різдво по фен-шуй: де поставити і як правильно прикрасити ялинку

Церковний календар на грудень: повний перелік свят

Новий календар ПЦУ: усі дати православних свят на 2024 рік