RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Страва вийде неперевершеною: спеції, що покращать смак борщу

Зазвичай, під час приготування борщу, використовують такі звичні для всіх приправи, як лавровий лист, чорний перець та часник. Однак, використання ще деяких спецій значно збагатить його смак.

Що це за приправи розповідає "Апостроф".

Читайте також: Пахнуть так, що неможливо втриматися: рецепт пампушок з часником

Часто, під час приготування цієї страви, використовують стандартний набір приправ вважаючи, що надмірна їх кількість може зіпсувати смак борщу. Однак навіть з цього класичного блюда можна зробити надзвичайну страву, якщо додати до нього деякі незвичні компоненти.

Чилі

Чималої пікантності цій національній українській страві надасть мелений перець чилі. Звичайно, додавати його потрібно згідно ваших смаків та стану здоров’я, адже не кожен шлунок зможе адекватно справитись із його великою кількістю.

Імбир

Деякі кулінари вважають, що корінь імбиру може стати чудовим компонентом для борщу, роблячи його трохи оригінальнішим. При цьому, додавати можна як свіжий очищений корінь, так і порошок.

Копчена паприка

Цю пряність варто всього один раз спробувати для того, щоб по-справжньому в неї закохатися. Так, борщ при її застосуванні стане незвичайним, але в цьому і вся смакова краса. Ті ж, хто не готовий до таких експериментів, може використовувати звичайну паприку, що теж буде хорошим варіантом.

Раніше "Апостроф"писав про те, як приготувати простий салат з буряка на зиму для борщу і гарнірів.

  • Вас також може зацікавити:

Такого ви точно не їли: рецепт приготування котлет з буряка

Допоможуть не зіпсувати страву: лайфхак з приготування смаженої картоплі

Рецепт сирного супу з фрикадельками - простої страви, яка зробить обід особливим