Як правило, "класичні", багатьма обожнювані котлети, готуються з м'ясного фаршу, проте люди, які дотримуються вегетаріанства, дивляться на цей кулінарний твір з огидою, тому для них є "запасний варіант".

"Апостроф" дізнався, що замінити свинину, яловичину чи курятину під час приготування "січеників" можна буряком.

Читайте: Який інгредієнт додають в грибний суп: відповідь вас здивує

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Для приготування знадобиться 300 грамів вже звареного буряка, цибулина, пара часничин, яйце, чотири столові ложки манки, кріп та спеції на смак.

Зварені буряки потрібно подрібнити на тертці, а цибулю, зелень і часник "порубати" ножем.

Буряк і цибулю потрібно висипати в глибоку миску, а часник треба попередньо обсмажити й потім ввести у фарш. Після цього в суміш засипаються всі інгредієнти, що залишилися.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Перед смаженням, фаршу потрібно "відпочити" 15-20 хвилин.

Фото: freepik

"Котлета" смажиться на сковороді на олії протягом чотирьох хвилин з кожного боку.

Нагадаємо, раніше ми писали рецепт салату з моркви та крабових паличок.

Вас може зацікавити:

Чудове доповнення до шашлику: як зробити мариновану цибулю, корисні поради

Винні не борошно та не молоко: головні помилки у приготуванні млинців

Хліб та цибуля не потрібні: які інгредієнти зроблять котлети ніжними та смачними