Як правило, "класичні", багатьма обожнювані котлети, готуються з м'ясного фаршу, проте люди, які дотримуються вегетаріанства, дивляться на цей кулінарний твір з огидою, тому для них є "запасний варіант".
"Апостроф" дізнався, що замінити свинину, яловичину чи курятину під час приготування "січеників" можна буряком.
Читайте: Який інгредієнт додають в грибний суп: відповідь вас здивує
Для приготування знадобиться 300 грамів вже звареного буряка, цибулина, пара часничин, яйце, чотири столові ложки манки, кріп та спеції на смак.
Зварені буряки потрібно подрібнити на тертці, а цибулю, зелень і часник "порубати" ножем.
Буряк і цибулю потрібно висипати в глибоку миску, а часник треба попередньо обсмажити й потім ввести у фарш. Після цього в суміш засипаються всі інгредієнти, що залишилися.
Перед смаженням, фаршу потрібно "відпочити" 15-20 хвилин.
"Котлета" смажиться на сковороді на олії протягом чотирьох хвилин з кожного боку.
Нагадаємо, раніше ми писали рецепт салату з моркви та крабових паличок.
Вас може зацікавити:
Чудове доповнення до шашлику: як зробити мариновану цибулю, корисні поради
Винні не борошно та не молоко: головні помилки у приготуванні млинців
Хліб та цибуля не потрібні: які інгредієнти зроблять котлети ніжними та смачними