RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Такого ви точно не їли: рецепт приготування котлет з буряка

Як правило, "класичні", багатьма обожнювані котлети, готуються з м'ясного фаршу, проте люди, які дотримуються вегетаріанства, дивляться на цей кулінарний твір з огидою, тому для них є "запасний варіант".

"Апостроф" дізнався, що замінити свинину, яловичину чи курятину під час приготування "січеників" можна буряком.

Читайте: Який інгредієнт додають в грибний суп: відповідь вас здивує

Для приготування знадобиться 300 грамів вже звареного буряка, цибулина, пара часничин, яйце, чотири столові ложки манки, кріп та спеції на смак.

Зварені буряки потрібно подрібнити на тертці, а цибулю, зелень і часник "порубати" ножем.

Буряк і цибулю потрібно висипати в глибоку миску, а часник треба попередньо обсмажити й потім ввести у фарш. Після цього в суміш засипаються всі інгредієнти, що залишилися.

Перед смаженням, фаршу потрібно "відпочити" 15-20 хвилин.

Фото: freepik

"Котлета" смажиться на сковороді на олії протягом чотирьох хвилин з кожного боку.

Нагадаємо, раніше ми писали рецепт салату з моркви та крабових паличок.

Вас може зацікавити:

Чудове доповнення до шашлику: як зробити мариновану цибулю, корисні поради

Винні не борошно та не молоко: головні помилки у приготуванні млинців

Хліб та цибуля не потрібні: які інгредієнти зроблять котлети ніжними та смачними