RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Страва вийде насиченою: рецепт приготування бульйону з домашньої курки

Бульйон, приготований з домашньої курки, має справді незабутній смак і неповторний аромат. Крім того, він чудово зігріває в холоди й підіймає на ноги хворих.

"Апостроф" пише, як приготувати насичений курячий бульйон.

Читайте: Такого ви точно не їли: рецепт приготування котлет з буряка

Для цього знадобляться домашня курочка вагою 1,5 кіло і 400 г. яловичини.

Також необхідні по 1 цибулині та моркві, лавровий лист, чорний перець горошком та сіль.

Попередньо м'ясо потрібно промити, залити водою та залишити "відпочивати" на 3 години.

Після цього потрібно злити воду і перекласти курку в каструлю із трьома літрами чистої води.

Коли вміст закипить, потрібно прибрати піну, що з'явилася, і закинути в ємність перець і лаврушку.

Варити курку потрібно 1,5 години на повільному вогні.

Після цього потрібно додати в каструлю очищені овочі. Цілком. І відправити туди яловиче м'ясо.

Потрібно знову дочекатися, поки вода закипить, знову зняти піну і варити ще 1,5 години.

Солити бульйон необхідно за 30 хвилин до кінця приготування.

Нагадаємо, раніше ми писали про спеції, які набагато покращують смак борщу.

  • Вас може зацікавити:

Який інгредієнт додають в грибний суп: відповідь вас здивує

Вийде оригінальна страва: ТОП-5 секретів приготування горохового супу

Як приготувати смачну курочку на пару: варіанти, які варто знати