Бульйон, приготований з домашньої курки, має справді незабутній смак і неповторний аромат. Крім того, він чудово зігріває в холоди й підіймає на ноги хворих.
"Апостроф" пише, як приготувати насичений курячий бульйон.
Читайте: Такого ви точно не їли: рецепт приготування котлет з буряка
Для цього знадобляться домашня курочка вагою 1,5 кіло і 400 г. яловичини.
Також необхідні по 1 цибулині та моркві, лавровий лист, чорний перець горошком та сіль.
Попередньо м'ясо потрібно промити, залити водою та залишити "відпочивати" на 3 години.
Після цього потрібно злити воду і перекласти курку в каструлю із трьома літрами чистої води.
Коли вміст закипить, потрібно прибрати піну, що з'явилася, і закинути в ємність перець і лаврушку.
Варити курку потрібно 1,5 години на повільному вогні.
Після цього потрібно додати в каструлю очищені овочі. Цілком. І відправити туди яловиче м'ясо.
Потрібно знову дочекатися, поки вода закипить, знову зняти піну і варити ще 1,5 години.
Солити бульйон необхідно за 30 хвилин до кінця приготування.
Нагадаємо, раніше ми писали про спеції, які набагато покращують смак борщу.
- Вас може зацікавити:
Який інгредієнт додають в грибний суп: відповідь вас здивує
Вийде оригінальна страва: ТОП-5 секретів приготування горохового супу
Як приготувати смачну курочку на пару: варіанти, які варто знати