Грибний суп по праву вважається дуже вишуканою стравою, яку буде не соромно запропонувати гостям і навіть здивувати їх, додавши туди один дуже несподіваний інгредієнт.
"Апостроф" дізнався, що в деяких рецептах супу з грибів кухарі рекомендують додавати в бульйон горілку.
Читайте: Як зварити смачний суп зі свіжих лісових грибів: простий рецепт
Як виявилося, цей міцний алкогольний напій робить смак грибів ще сильнішим, ароматнішим і вираженішим, що сподобається всім гурманам.
Горілку в киплячий бульйон потрібно вводити одночасно з картоплею, щоб спирт встиг "випаруватися".
Однак при приготуванні супу головне не переборщити з горілкою - на каструлю достатньо двох столових ложок.
Як запевняють автори цього рецепту, різниця між "звичайним" грибним супом і супом з горілкою разюча.
Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт смачної грибної юшки з печериць.
- Вас може зацікавити:
Винні не борошно та не молоко: головні помилки у приготуванні млинців
Хліб та цибуля не потрібні: які інгредієнти зроблять котлети ніжними та смачними
Як приготувати смачну курочку на пару: варіанти, які варто знати