RU  UA  EN

Пʼятниця, 22 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

21 листопада

Всі новини

Який інгредієнт додають в грибний суп: відповідь вас здивує

Грибний суп по праву вважається дуже вишуканою стравою, яку буде не соромно запропонувати гостям і навіть здивувати їх, додавши туди один дуже несподіваний інгредієнт.

"Апостроф" дізнався, що в деяких рецептах супу з грибів кухарі рекомендують додавати в бульйон горілку.

Читайте: Як зварити смачний суп зі свіжих лісових грибів: простий рецепт

Як виявилося, цей міцний алкогольний напій робить смак грибів ще сильнішим, ароматнішим і вираженішим, що сподобається всім гурманам.

Горілку в киплячий бульйон потрібно вводити одночасно з картоплею, щоб спирт встиг "випаруватися".

Однак при приготуванні супу головне не переборщити з горілкою - на каструлю достатньо двох столових ложок.

Як запевняють автори цього рецепту, різниця між "звичайним" грибним супом і супом з горілкою разюча.

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт смачної грибної юшки з печериць.

  • Вас може зацікавити:

Винні не борошно та не молоко: головні помилки у приготуванні млинців

Хліб та цибуля не потрібні: які інгредієнти зроблять котлети ніжними та смачними

Як приготувати смачну курочку на пару: варіанти, які варто знати