RU  UA  EN

Пʼятниця, 22 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

21 листопада

Всі новини

Вийде оригінальна страва: ТОП-5 секретів приготування горохового супу

Гороховий суп, який можна зварити і без м'яса, завдяки деяким кухарським хитрощам буде виходити смачним і оригінальним.

Про це пише "Апостроф".

Читайте: Як приготувати смачне горохове пюре з цибулею та морквою: простий рецепт

Смак горохового супу, сам по собі, деяким гурманам може здатися нейтральним, тому можна відтінити його за допомогою різних гострих спецій, які підуть страві тільки на користь.

Дрібка соди вводиться в суп у процесі варіння для того, щоб твердий як камінь горох краще розварився.

Зазвичай у гороховий суп кидають реберця, проте в ньому можна використовувати будь-які ковбаси, сосиски та копчені продукти. Завдяки їм страва стає ще смачнішою.

Завдяки звичайному маслу гороховий суп вийде неймовірно ніжним, якщо додати його правильно. Спочатку потрібно протушкувати моркву та цибулю на сковороді практично до повної готовності, а потім додати в суміш масло.

Якщо перед готовністю влити в гороховий суп пару ложок лимонного соку і дати настоятися чверть години, то ця "банальна" страва відкриється з нового, кращого боку.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити консервований горошок у домашніх умовах.

  • Вас може зацікавити:

Як приготувати гороховий суп з копченими ребрами: простий рецепт

Як приготувати гороховий суп з плавленим сиром: простий рецепт

Як приготувати гороховий крем-суп з сухариками: простий рецепт на обід