RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Частину України заллє дощами з мокрим снігом: синоптики попередили про небезпечну погоду у середу

У середу, 24 січня. в Україні хмарно з проясненнями. Вдень у західних, Вінницькій та Житомирській областях помірний мокрий сніг та дощ, на Закарпатті значні опади.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також: Тепло і багато опадів, але без "сюрпризів" не обійдеться: прогноз синоптика на січень-2024

Вночі у північних та більшості центральних областей невеликий мокрий сніг, вдень у західних, Вінницькій та Житомирській областях помірний мокрий сніг та дощ, на Закарпатті значні опади. На решті території без істотних опадів. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях вдень пориви 15-20 м/с.

Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (вночі на Лівобережжі 1-6° морозу, у східних областях та в Карпатах до 10° морозу, вдень на Прикарпатті, Одещині та в Криму 1-6° тепла).

В Київській області хмарно з проясненнями. Вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла. У Києві вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.

Метеорологи попереджають про небезпечні метеорологічні явища в Україні: I рівень небезпечності. Повідомляється, що 24 січня вдень у західних областях пориви вітру 15-20 м/с, на Закарпатті значний мокрий сніг та дощ.

Нагадаємо, що 24 січня в Україні очікуються синоптичні гойдалки - майже по всій території буде до +5 градусів, крім північно-східних областей, де затримаються морози до -3 градусів.

  • Вас також може зацікавити:

Якою буде зима 2023-2024 - прогноз на зимові місяці

До України ідуть дві потужні хвилі снігопадів: дати і карта погоди

Чи прийде весна в Україну раніше? Народний синоптик дав прогноз на лютий