RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Страва вийде смачною: секрети приготування без панірувальних сухарів

Все більше людей переходять на здорове харчування, але є ті, хто робить для себе винятки, наприклад, іноді їсть солодке з великою кількістю шоколаду або любить страви у клярі. Панірувальні сухарі для кляру також можна замінити ще більш смачнішими інгредієнтами.

"Апостроф" розповідає, що можна використовувати для кляра замість сухарів.

Читайте також: Палюшки з картопляного пюре – українська страва, яку варто додати в свою книгу рецептів

Кукурудзяна крупа

Для панірування м'яса можна використовувати різні види борошна, особливо смачно та цікаво вдасться зробити котлети з кукурудзяною крупою. Вона надасть страві жовтого відтінку, а також збагатить вітамінами А, В, С, Е, РР, К та D, а також фосфором, кремнієм та кальцієм.

Чіпси

Менш корисний, але смачніший інгредієнт для панірування - чіпси. Краще використовувати ті, у яких менше "хімії", тобто натуральні чіпси. Їх можна зробити самостійно або пошукати у продуктових магазинах. Щоб вийшло панірування, варто подрібнити чіпси качалкою. Особливо добре поєднуються з червоним м'ясом.

Пармезан

"Італійського" відтінку котлетам надасть пармезан - твердий сорт сиру. Його слід натерти на тертці або помолоти в блендері. Далі можна змішати сир із сушеним хлібом. Особливо смачно такий кляр виходить із тефтелями.

Раніше ми розповідали, як правильно варити заморожені креветки.

  • Вас може зацікавити:

Додати горошок і бекон: рецепт приготування смачного омлету

Страва вийде насиченою: рецепт приготування бульйону з домашньої курки

Бендерики – це смажені млинці з фаршем: як приготувати їх у домашніх умовах