Господині розповіли, як приготувати омлет, щоб страва стала цікавішою та апетитнішою. Слід звернути увагу на додаткові інгредієнти.
Про це розповідає "Апостроф".
Читайте також: Пахнуть так, що неможливо втриматися: рецепт пампушок з часником
Рецепт ідеального омлету
За словами господинь, омлет є стравою смачною, ситною і доволі простою. Приготувати його може кожен без особливого досвіду у кулінарії.
Проте слід звернути увагу на додаткові інгредієнти, які додадуть пікантності страві. Йдеться про горошок та бекон.
Складові ідеального омлету:
- на 2 яйця слід взяти 1 скибочку бекону;
- 2 ч. л. оливкової олії;
- молоко – 1/2 ст.;
- вода – 1 ст. л.;
- 5 томатів чері;
- 2 ч. л. замороженого горошку;
- пучок зелені.
Спочатку подрібніть бекон та помідори. Потім обсмажте їх близько трьох хвилин на великому вогні.
Далі в окремій ємності треба змішати яйця з молоком та водою.
Тільки-но маса стане однорідною, потрібно додати трохи солі чи перцю.
Потім заготовку слід вилити на розігріту сковороду з олією.
Зверху посипте горошком. Через дві хвилини на яєчну основу викладіть бекон та томати - краще на половину омлету, а другою половиною можна накрити начинку.
Перед подачею омлет варто посипати свіжою зеленню.
Раніше "Апостроф" писав про те, як приготувати простий салат з буряка на зиму для борщу і гарнірів.
- Вас також може зацікавити:
Такого ви точно не їли: рецепт приготування котлет з буряка
Допоможуть не зіпсувати страву: лайфхак з приготування смаженої картоплі
Рецепт сирного супу з фрикадельками - простої страви, яка зробить обід особливим