RU  UA  EN

Понеділок, 25 листопада
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 42.85
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

24 листопада

Всі новини

Додайте горошок і бекон: рецепт приготування смачного омлету

Господині розповіли, як приготувати омлет, щоб страва стала цікавішою та апетитнішою. Слід звернути увагу на додаткові інгредієнти.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Пахнуть так, що неможливо втриматися: рецепт пампушок з часником

Рецепт ідеального омлету

За словами господинь, омлет є стравою смачною, ситною і доволі простою. Приготувати його може кожен без особливого досвіду у кулінарії.

Проте слід звернути увагу на додаткові інгредієнти, які додадуть пікантності страві. Йдеться про горошок та бекон.

Складові ідеального омлету:

  • на 2 яйця слід взяти 1 скибочку бекону;
  • 2 ч. л. оливкової олії;
  • молоко – 1/2 ст.;
  • вода – 1 ст. л.;
  • 5 томатів чері;
  • 2 ч. л. замороженого горошку;
  • пучок зелені.

Спочатку подрібніть бекон та помідори. Потім обсмажте їх близько трьох хвилин на великому вогні.

Далі в окремій ємності треба змішати яйця з молоком та водою.

Тільки-но маса стане однорідною, потрібно додати трохи солі чи перцю.

Потім заготовку слід вилити на розігріту сковороду з олією.

Зверху посипте горошком. Через дві хвилини на яєчну основу викладіть бекон та томати - краще на половину омлету, а другою половиною можна накрити начинку.

Перед подачею омлет варто посипати свіжою зеленню.

Раніше "Апостроф" писав про те, як приготувати простий салат з буряка на зиму для борщу і гарнірів.

  • Вас також може зацікавити:

Такого ви точно не їли: рецепт приготування котлет з буряка

Допоможуть не зіпсувати страву: лайфхак з приготування смаженої картоплі

Рецепт сирного супу з фрикадельками - простої страви, яка зробить обід особливим