Лайм

Рецепт картопляних млинців для ситного сніданку: як приготувати їх з ковбасою і сиром

Зробити їх простіше простого

Багато господинь навіть під час війни намагаються балувати свою сім'ю смачними та корисними стравами. І у кожної є свій фірмовий рецепт млинців: хтось тішить близьких шоколадними з какао, хтось – з сиром та кропом. theLime ділиться простим рецептом картопляних млинців з сиром і ковбасою.

Читайте також: Як приготувати картопляні млинці із зеленню на сніданок: простий рецепт та поради.

Фото: instagram.com/smakoluk.ua

Інгредієнти: картопляне пюре (450 г), яйця (3 шт.), рослинна олія (3 ст. л.), цукор (1 ч. л.), борошно (150 г), молоко (600 мл), ковбаса (100) г) твердий сир (50 г), сіль, перець, зелень.

Приготування:

Картоплю очищаємо, промиваємо та варимо в солоній воді до готовності – приблизно 20-25 хвилин. Потім зливаємо воду, перекладаємо картоплю в глибоку миску, додаємо до неї яйця, 250 мл молока, просіяне через сито борошно, олію, цукор, сіль і перець за смаком. Збиваємо усі інгредієнти за допомогою блендера.

Потім вливаємо молоко в картопляне пюре і ще раз подрібнюємо блендером.

Читайте також: Бендерики – це смажені млинці із фаршем: як приготувати їх у домашніх умовах.

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники на кілька хвилин, а потім дрібно рубаємо її ножем. Ковбасу та сир тремо на середній чи великій терці. Додаємо всі ці інгредієнти в тісто.

Сковороду розігріваємо з олією. Виливаємо невеликий ополоник тіста на сковороду і розподіляємо його тонким шаром по всій поверхні. Смажимо млинець на одній стороні кілька хвилин, потім перевертаємо на іншу і теж просмажуємо до золотистої скоринки. Якщо у вас погано виходить перевертати млинці, можна посмажити у вигляді невеликих оладок.

Подаємо картопляні млинці з ковбасою та сиром до столу зі сметаною та насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/kulbaba_zefir

Цікаві новини для вас:

  1. Кучерявий пінчер – улюблений торт із вишнями та персиками: як його приготувати.
  2. Макарони як у ресторані: рецепт з куркою, шпинатом та вершковим соусом для смачної вечері.
  3. Батат - це солодка картопля: як смачно приготувати її в духовці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні