RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Важливо зробити правильний маринад і соус: рецепт приготування смачного салату "Цезар" з куркою

Одним з найпопулярніших класичних салатів, які замовляють у кафе та ресторанах, є "Цезар" з куркою та сухариками. Його також легко приготувати вдома. Головне в цьому салаті - соус "Цезар" та правильно приготовлене м'ясо.

"Апостроф" розповідає смачний рецепт "Цезаря" із куркою.

Читайте також: Як приготувати соковиту домашню шаурму на сковороді: швидкий рецепт у лаваші

Курка повинна вийти ніжною, соковитою та ароматною. Для цього необхідно її за годину до приготування замаринувати в оливковій олії, соку лимона, часнику та спеціях за смаком. Далі м'ясо слід викласти на розпечену сковорідку та обсмажити до готовності з обох боків. Повинна з'явитися хрумка скоринка.

Сухарики краще робити самостійно. Береться будь-який білий хліб і ріжеться на дрібні шматочки, після чого обсмажується на сухій сковороді або в духовці.

Найголовніше – це гарний соус. Його роблять на основі сирих яєць, часнику, анчоусів (можна без них), гірчиці, пармезану та соку лимона. Інгредієнти необхідно збити в блендері та влити оливкову олію.

При презентації страви важливо, щоб листя салату "Айсберг" залишалося хрустким і свіжим. Для цього можна їх покласти збоку від інших інгредієнтів на тарілці. Крім курки та листя салату, необхідно покласти в тарілку розрізані на дві частини варені яйця та свіжі помідори чері. Після цього залишається заправити салат соусом та Bon Appétit.

Раніше ми публікували рецепт картопляних млинців для ситного сніданку.

  • Вас може зацікавити:

Додати горошок і бекон: рецепт приготування смачного омлету

Як приготувати профітролі – заварні тістечка, які можна начинити будь-яким кремом

Що зробити з консервованого тунця: смачні та прості рецепти на кожен день