Одним з найпопулярніших класичних салатів, які замовляють у кафе та ресторанах, є "Цезар" з куркою та сухариками. Його також легко приготувати вдома. Головне в цьому салаті - соус "Цезар" та правильно приготовлене м'ясо.
"Апостроф" розповідає смачний рецепт "Цезаря" із куркою.
Читайте також: Як приготувати соковиту домашню шаурму на сковороді: швидкий рецепт у лаваші
Курка повинна вийти ніжною, соковитою та ароматною. Для цього необхідно її за годину до приготування замаринувати в оливковій олії, соку лимона, часнику та спеціях за смаком. Далі м'ясо слід викласти на розпечену сковорідку та обсмажити до готовності з обох боків. Повинна з'явитися хрумка скоринка.
Сухарики краще робити самостійно. Береться будь-який білий хліб і ріжеться на дрібні шматочки, після чого обсмажується на сухій сковороді або в духовці.
Найголовніше – це гарний соус. Його роблять на основі сирих яєць, часнику, анчоусів (можна без них), гірчиці, пармезану та соку лимона. Інгредієнти необхідно збити в блендері та влити оливкову олію.
При презентації страви важливо, щоб листя салату "Айсберг" залишалося хрустким і свіжим. Для цього можна їх покласти збоку від інших інгредієнтів на тарілці. Крім курки та листя салату, необхідно покласти в тарілку розрізані на дві частини варені яйця та свіжі помідори чері. Після цього залишається заправити салат соусом та Bon Appétit.
Раніше ми публікували рецепт картопляних млинців для ситного сніданку.
- Вас може зацікавити:
Додати горошок і бекон: рецепт приготування смачного омлету
Як приготувати профітролі – заварні тістечка, які можна начинити будь-яким кремом
Що зробити з консервованого тунця: смачні та прості рецепти на кожен день