RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Вийдуть смачними і хрусткими: рецепт приготування чебуреків на кефірі

Умілі господині поділилися черговими порадами з приготування дивовижних домашніх страв. Цього разу розповіли, як приготувати смачні чебуреки на кефірі.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Ідеальна приправа до курки та м'яса: рецепт приготування соусу з базиліком

Рецепт хрумких чебуреків

За їхніми словами, немає нічого складного у приготуванні домашніх чебуреків. Начинка може бути найрізноманітніша, але й традиційна: м'ясо чи овочі.

При цьому вкрай важливо правильно приготувати тісто. Воно має бути у підсумку таким, щоб страва стала хрумкою та апетитною. За рецептом приготування тіста на кефірі, необхідно підготувати вісім інгредієнтів.

Продукти для чебуреків:

  • Борошно 350 г;
  • Кефір 350 мл;
  • Рослинна олія 4 ст. л;
  • Сода 1 ст. л;
  • Фарш 500 мл;
  • Цибуля 1 шт.;
  • Сіль і перець.

Приготування домашніх чебуреків складається з кількох кроків:

Для початку необхідно зробити тісто, змішавши кефір з олією та дрібкою солі. Далі потрібно додати суміш із борошна, просіяною із содою.

Тісто повинно бути еластичним. Його треба скачати в кулю та накрити плівкою.

У такому стані залишити хвилин на 15-ть за кімнатної температури.

В цей час потрібно зробити начинку. Для цього треба подрібнити цибулю, додати до фаршу. Поперчити й посолити.

Далі необхідно поділити тісто на десять рівних частин та розкотити. Після чого можна формувати чебуреки.

Смажити бажано близько 2-4 хвилин на розігрітій з олією сковороді.

Результат - домашні смачні, соковиті чебуреки з хрустким тістом, які нікого не залишать байдужими.

Раніше ми публікували рецепт приготування смачної курки з соєвим соусом.

  • Вас також може зацікавити:

Важливо зробити правильний маринад та соус: рецепт приготування смачного салату "Цезар" з куркою

Рецепт картопляних млинців для ситного сніданку: як приготувати їх з ковбасою та сиром

Шматок домашнього затишку для військового: у Києві спекли 6000 млинців для захисників