RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Залучите до дому щастя та злагоду: коли найкраще мити вікна перед Великоднем

За народними прикметами та на думку езотериків, стан вашого дому може впливати на ваш добробут. Особливо, коли мова йде про чистоту вікон.

"Апостроф" розповідає, коли найкраще здійснити магічне прибирання перед Великоднем, щоб привернути до оселі усе найкраще для щасливого життя.

Читайте також: Коли Великдень у 2024 році за новим календарем: дати свята в різних конфесій

Четвер – день магії та очищення

Найбільш відповідним часом для миття вікон є четвер перед Великоднем. За віруваннями, саме в цей день прибирання може мати сакральний вплив на ваше життя. Вимивши вікна, дзеркала та підлогу, ви позбавляєтеся від усього негативу, хвороб та безгрошів'я, а замість цього залучаєте до дому щастя, добробут та злагоду.

Позитивний настрій

Під час миття вікон психологи рекомендують підсилювати свої механічні дії. Спробуйте уявити, як з кожним протиранням вікна ви позбуваєтеся хвороб, невдач та фінансових проблем, а натомість у вашому житті з'являються входять гроші, нові можливості та всілякі приємності. Таким чином, прибирання стає магічним актом позитивного наміру, що сприяє швидкому залученню добробуту до вашого дому.

Секрет, який приваблює багатство

Щоб не мати проблем з грошима рекомендується мити вікна червоною тканиною – цей колір вважається привабливим для грошової енергії. Додайте у воду, якою миєте вікна, декілька монет та жменю солі. Це допоможе привернути фінанси у вашу родину та захистити будинок від негативу. Після прибирання розмістіть монети на чистому підвіконні, а воду вилийте під дерево у саду. Пам'ятайте, що ці монети не слід витрачати до наступного миття вікон – вони допоможуть збільшити ваші статки своєю енергією.

Обережність у діях

Не забувайте про певні обмеження під час миття вікон перед Великоднем. Не варто мити вікна вагітним жінкам, у період, коли дощить, а також після заходу сонця. Дотримуйтесь певного порядку: спочатку мийте вікна зсередини, а потім ззовні.

Нагадаємо, раніше ми писали про корисні домашні звички, які допоможуть запобігти утворенню конденсату на вікнах.

  • Вас також може зацікавити:

Як Великдень відзначають у західних країнах: цікаві традиції свята

Коли Великдень в 2024 році і чому у вірян різняться дати

Різниця – майже місяць: коли в 2024 році відзначатимуть Великдень і чому різняться дати у вірян