RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Як ефективно і швидко випрати бейсболку у пральній машині та вручну

Під час прання бейсболки важливо не робити помилки, щоб виріб ще довго тішив свого власника.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Швидкий режим прання підходить не для всіх речей: коли не варто його вмикати

Чи можна прати бейсболку в пральній машині?

Перш ніж розпочинати прання бейсболки, необхідно прочитати на етикетку всередині. Саме на ній міститься ключова інформація про прання та сушіння. Крім того, там також буде вказана температура води, за якої бажано прати кепку. Якщо з якихось причин такої етикетки немає, слід скористатися загальними рекомендаціями експертів. Важливо вибрати програму з коротким циклом прання та холодною водою. Найкращим рішенням стане рідкий порошок, що не містить відбілювача. В іншому випадку бейсболка може втратити свій привабливий зовнішній вигляд.

Під час сушіння виробу насамперед варто уникати автоматичних сушарок. Оскільки високі температури сприяють деформації козирка. Тому вологу бейсболку найкраще висушити на сушарці для білизни. Як і будь-який інший одяг або взуття, бейсболку не можна сушити під прямим сонячним промінням.

Як випрати бейсболку вручну

Віддаєш перевагу більш безпечним рішенням, ніж машинним пранням? Можеш почистити вручну свою бейсболку. Приготуйте миску з теплою водою та делікатним миючим засобом, який сприятливо вплине не лише на матеріал головного убору, а й на твої руки. Якщо на кепці є великі забруднення, можеш купити спеціальний засіб для матеріалу, з якого він виготовлений. Для жирних плям (наприклад, після кремів або масел проти засмаги) використовуй рідину для миття посуду та м'яку губку. Замочіть кепку в мисці з водою та миючим засобом і залиште її на кілька годин. Процес сушіння простий - покладіть бейсболку спочатку на чистий рушник, щоб він увібрав всю зайву воду, а потім на сушарку і дозвольте висохнути самостійно.

Раніше "Апостроф" розповідав про 7 речей, які ніколи не слід класти в машину під час прання.

  • Вас також може зацікавити:

Дешевий народний засіб усуне плями на білих шкарпетках: будуть як нові

Як правильно прати білі кеди, щоб не залишилося розводів і плям: важливі поради

Як захистити одяг від молі: дієві засоби та лайфхаки, які вирішать проблему