RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Тільцям бракує сміливості, а Левам відпочинку: гороскоп за картами Таро 5 квітня

Тарологи прогнозують, що деяким знакам Зодіака у п'ятницю, 5 квітня, треба неодмінно проаналізувати свої помилки, а іншим варто не звертати увагу на негатив.

Slovofraza розповідає, що зірки приготували представникам зодіакальних сузір'їв на цей день.

Читайте також: Улюбленці Фортуни: до кінця весни три знаки Зодіаку купатимуться в грошах і коханні

Овен – "Закохані"

Карти Таро кажуть, що 5 квітня у Овнів буде певний застій у житті, у тому числі у відносинах з коханими. Слід переглянути попередні помилки та внести необхідні корективи для легкого вирішення можливих проблем.

Телець – "Туз Жезлів"

Для Тельця випала карта, яка символізує готовність до сміливого кроку після тривалих сумнівів. Але не варто турбуватися, під захистом Всесвіту ви можете діяти впевнено.

Близнюки – "Четвірка Жезлів"

Для Близнюків карти віщують довгоочікувані позитивні зміни у житті. Можливо, ви почнете бачити події з іншого боку і перестанете звертати увагу на негативні аспекти, що принесе добрі результати у майбутньому.

Рак - "Десятка Жезлів"

Карта "Десятки Жезлів" для Раків наголошує на необхідності бути вкрай уважним. Гороскоп на сьогодні попереджає, що Раки можуть пропустити важливі сигнали під час вирішення складної ситуації. Однак при уважному спостереженні за навколишнім світом вони знайдуть правильне рішення, яке буде легко реалізувати. Важливо розуміти, що реальність не така складна, як здається.

Лев – "Шістка Денаріїв"

Для Лева – карта "Шістки Денаріїв" вказує на нещодавню тривогу про фінансове становище та забезпеченість. Леви вважатимуть, що їхня праця недооцінена. Можливо, варто зробити перерву, розслабитися та реально оцінити існуючі проблеми, що стане першим кроком до їхнього вирішення.

Діва – "Лицар Кубків"

Для Діви – Гороскоп на п'ятницю передбачає мінливість, яка характерна для лицарів у Таро. Однак він віщує і позитивні зміни. Важливо не робити поспішних висновків і не намагатися перевищити своїх можливостей, оскільки все прийде свого часу.

Терези – П'ятірка Мечів

Карта "П'ятірки Мечів" відображає протиріччя, з якими Терези зіткнулися останнім часом, нездатність визначитися з тим, чого вони щиро бажають у житті. Це стає головною проблемою, і самозвинувачення тут марне. Зараз удача не на вашому боці, тому 5 квітня не варто схвалювати радикальних рішень.

Скорпіон – "Четвірка Мечів"

Для Скорпіона – карта "Четвірки Мечів", згідно з гороскопоп, вказує на необхідність припинити гоніння за нереальними цілями, яку він почав раніше. Хоча вдається вміло долати перешкоди, але на це витрачається дуже багато сил та енергії. Іноді простіше викликати ліфт, ніж бігти гвинтовими сходами. Успіх на його боці.

Стрілець - "Смерть"

Для Стрільця – карта "Смерт"і в Таро символізує кінець, але це завжди означає нещастя. Сьогодні гороскоп говорить про те, що, можливо, вам просто слід позбавитися того, що заважає вам рухатися вперед. Попрощавшись зі своїми страхами та комплексами, ви відчуєте полегшення.

Козеріг – "Дев'ятка Кубків"

Для Козерогів сьогодні випала "Дев'ятка Кубків", що символізує новий етап у житті. Вони починають переосмислювати свої пріоритети. Розуміючи, що життя є випробуванням, вони готові розпочати втілення своїх заповітних мрій. Важливо вірити у себе і тоді все неодмінно вийде.

Водолій – "Блазень"

Для Водоліїв карта Блазень символізує юнацький запал. Іноді це може бути корисним, а іноді недоречним. Карти Таро радять розрізняти ці моменти, щоб уникнути серйозних помилок.

Риби – "Правосуддя"

Для Риб – карта "Правосуддя" свідчить, що настав час для отримання нагород. Якщо вони допомагали комусь чи робили добрі вчинки без очікування винагороди, їм ці старання повернуться вдвічі. Однак, якщо вони робили погані вчинки, то на них також чекають відповідні наслідки. Важливо бути готовим прийняти удар, якщо не вдається виправити свої помилки.

Раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які "сліпо" вірять людям.

  • Вас може зацікавити:

Конфлікти, біль та розчарування: ці три знаки Зодіаку у квітні будуть нещасними у коханні

Вважають себе найголовнішими: які знаки Зодіаку люблять керувати іншими

Справжні філософи: які знаки Зодіаку розуміють життя краще за інших