RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

В Україні різко похолодає, пів країни заллє дощами

Прохолода та дощі продовжують затримуватись в Україні – в середу, 17 квітня, варто очікувати опади в більшості областей. Температура впаде до 10-14°, проте подекуди буде тепліше – від 18° до 26°.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читайте також: В Україну йде скандинавський циклон з дощами і грозами

Синоптики прогнозують, що сьогодні по всій території України, крім південно-східної частини, буде хмарно, очікуються також помірні дощі. Проте Вінницька, Житомирська, Кіровоградська, Київська, Полтавська, Сумська та Чернігівська області матимуть значні дощі. Вітер різних напрямків до 5-10 м/с, на півдні та південному сході – до 7-12 м/с.

Температура в цей день впаде до 10-13° вдень – саме такі показники варто очікувати на заході, півночі та в центрі країни. Крім того, вночі ці області матимуть лише 4-7° тепла, в столиці, Черкаській, Вінницькій та Кіровоградській областях – до 9-11° тепла. Сумська область, попри значні дощі, матиме до 12-14° вдень та 8-10° вночі.

На півдні невеликий дощ очікується лише в Одеській та Миколаївській областях. Проте навіть попри опади температура сягне 21-24° тепла. В Херсонській області без опадів, до 21-23° вдень та 11-13° вночі. Крим сьогодні прогріється до 24-26° тепла вдень та 13-15° вночі.

Дніпро, Запоріжжя, Донецьк, Луганськ та області сьогодні не матимуть опадів, лише помірна хмарність. Температурні показники сягнуть 23-26° тепла вдень та 12-14° вночі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яке свято 17 квітня і що треба обов’язково зробити.

  • Вас також може зацікавити:

У Києві оновили графіки відключення світла: де дізнатись у якій ви групі

Яких сюрпризів очікувати в Україні від погоди: прогноз кліматолога на решту весни та літо

Заморозки і навіть сніг: де в Україні чекати повернення зимового холоду