RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Абсурд дня: ТЦК надіслав повістку померлому футбольному журналісту

Українському спортивному журналісту Артему Франкову, який помер ще восени 2023 року, надійшла повістка від ТЦК.

Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official.

Зокрема, Артему Франкову, який помер 31 жовтня 2023 року після інсульту, надійшла повістка до Оболонського РТЦК. У документі йшлося, що спортивному журналісту вже 20 квітня слід прибути до поліклініки №1 Оболонського району, аби звірити особисті дані та пройти медичний огляд.

Читайте також: Здорових робила "інвалідами": лікарка зі Львова втрапила у гучний скандал

"Вам належить з'явитися до Оболонського РТЦК для звірки облікових даних та проходження медичного огляду. Термін прибуття 20 квітня о 9:00 за адресою вулиця Йорданська 26. У разі неявки до територіального центру комплектування та соціальної підтримки без поважних причин вас буде притягнуто до відповідальності згідно із законодавством в умовах воєнного часу", - йдеться у повістці, яку оприлюднив авторський канал спортивного журналіста.

Варто зазначити, що у повістці сходяться усі особисті дані Артема Франкова, крім місяця народження. Спортивний журналіст народився 24 липня 1970 року, а документ оформлений на Артема Франкова із датою народження 24 серпня 1970 року.

Артем Франков - головний редактор журналу "Футбол" в період з 1997 по 2022 рік. Помер відомий спортивний журналіст 31 жовтня 2023 року внаслідок інсульту.

На момент публікації матеріалу пресслужба Оболонського РТЦК не коментувала ситуацію із повісткою, яку нібито надіслали Артему Франкову.

В Україні триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року - повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Раніше ми розповідали, що на Закарпатті жінки напали на військових.

Вас може зацікавити:

Багато військовозобов'язаних можуть виявитись "порушниками": у чому колізія з ТЦК

"Я їжджу на тещиному авто": які є нюанси обмеження водійських прав ухилянтів

Будуть шукати чесних лікарів: як в Раді планують перевірити рішення всіх МСЕК