RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

День батька 2024: дата свята і найкращі ідеї для подарунка найріднішим

У третю неділю червня в Україні традиційно відзначають День батька. У 2024 році дата свята припадає на 16 червня.

Як привітати улюблених татусів зі святом, розповідає "Апостроф".

Читайте також: День батька в Україні 2024: дата і історія свята

Уважно придивіться до захоплень та хобі батька. Якщо він любить риболовлю, майстрування чи колекціонування – відмінним вибором стануть подарунки, пов'язані з його хобі. Завжди будуть доцільними інструменти, чи аксесуари для улюбленого заняття. Наприклад, для батька, який полюбляє рибалити гарним подарунком стане вудка чи органайзер для снастей; термосумка чи термокружка; надувний човен; дощовик, термобілизна, гумові чоботи, або дорожній набір для рибалки.

Для спортивного тата доцільним подарунком стане рюкзак чи спортивна сумка; бездротові навушники, чи сертифікат до тренажерної зали.

Корисні речі для авто – теж чудовий варіант. Якщо тато любить займатися ремонтом чи тюнінгом авто – в нагоді будуть нові інструменти чи запчастини. Наприклад, відеореєстратор, навігатор, тримач для смартфона, або автохолодильник.

Для батька-військового доречним подарунком стане спальний мішок; термобілизна; сезонні берці; тактичні ліхтарики або рація; прилад нічного бачення.

Зверніть також увагу на стиль та вподобання батька. Сучасний годинник, портмоне чи ремінь можуть стати відмінним доповненням до його образу. Якщо ж тато цінує комфорт і затишок – подаруйте м’який халат, зручні капці, чи плед.

Існують й універсальні подарунки: книжка улюбленого автора, чи жанру, чохол для окулярів; стильна валіза або дорожня сумка; іменна фляга чи колекційний елітний алкоголь; електронна книжка; сумка для ноутбука тощо.

Нагадаємо, свято батька створили ще 1909 року за ініціативою Сонори Додд із міста Спокана, штат Вашингтон, США. Подія відбулася лише 19 червня 1910 року. З 1966 року це свято стало офіційним у США. До 2012 року вже понад 28 країн світу вшановували батьків саме у третю неділю червня.

Раніше ми розповідали про шкільну моду 2024.

  • Вас може зацікавити:

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Як влаштувати випускний-2024 не за всі гроші світу: цікаві ідеї для незабутнього свята

Чи краще вчаться діти у школах, де заборонені телефони: результати дослідження