Лайм

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Шанувальники засипали зірку теплими словами

Хворий на деменцію Брюс Вілліс зворушив мережу фото, на якому позував з маленькою онучкою. Він обережно тримав дитину на колінах та щиро посміхався їй.

Відповідний кадр з'явився на фан-сторінці знаменитості в Instagram. "Любов через покоління, що освітлює серця", - йдеться у підписі до знімку. Відомо, що Луетта - єдина онучка 69-річної зірки, дівчинку народила його донька Румер.

Читайте також: 88-річного Алена Делона помістили під посилену опіку: тепер актор не може розпоряджатися майном.

актор із онукою.Фото: instagram.com/brucewillisbw

У коментарях прихильники засипали Вілліса компліментами, зазначивши, що це фото "має величезну цінність", а "дрібниці можуть сказати так багато".

"Це таке дорогоцінне фото Брюса з його прекрасною онучкою – любов дійсно видно! Залишайся сильним, Брюс, – ми тебе дуже любимо!", "Радість, яку я бачу на обличчі Брюса з його доньками та онучкою, змушує мене думати, що він має бути найкращим татом/дідусем", "Чиста радість на його обличчі... батьківство у найкращому вигляді", "Яка мила пара, мають дуже чудовий вигляд", - йдеться у деяких коментарях.

Читайте на тему: Оззі Осборн заявив, скільки років йому залишилося жити "в найкращому випадку".

Нагадаємо, минулого місяця Брюс Вілліс відзначив 69-й день народження, і з нагоди цього свята його дружина поділилася у соцмережах зворушливим постом.

Про деменцію у відомого актора стало відомо минулого року. Перші симптоми хвороби почали з'являтися навесні 2022, і проявилися у вигляді труднощів з вимовою. Спершу експерти діагностували афазію (розлад мовлення, який може з'являтися через локальне ураження кори головного мозку).

Брюс Вілліс із дочкою Румер та онукою Луеттою.Фото: instagram.com/rumerwillis

Але згодом проблема почала прогресувати, і лікарі встановили точний діагноз лобова скронева деменція - проґресивне нейродегенеративне захворювання зазвичай спричинене мутаціями генів, що кодують специфічні для мозку білки. Ефективного етіологічного лікування для ЛСД наразі не розроблено, а натомість призначається симптоматичне лікування для послаблення окремих симптомів (наприклад, депресії).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля