RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Незгасимої віри та надії! Короткі привітання з Вознесінням Господнім

В Україні вітати рідних і близьких великим святом Вознесіння Господнього.

"Апостроф" зібрав короткі привітання з цим світлим днем.

Читайте також: Вознесіння Господнє 2024: коли святкуємо і як молитись за воїнів

Ось і відрахував календар 40 днів від Великодня і прийшов Святий свято Вознесіння Господнє. Сьогодні хочеться побажати всім християнам зміцнення віри, смирення, прощення гріхів. Нехай кожний ваш крок буде спрямований лише на добро, а від невірних рішень зберігає і оберігає Вас Бог.

***

У день Вознесіння Господнього від усієї душі бажаю щиро покаятися у всіх скоєних злочинах і провинах, почати світлий і добрий шлях до блага і щастя душі, укрити своєю любов’ю близьких і рідних людей, щодня здійснювати великий подвиг, ніколи не втратити віри в Господа і надії на краще.

***

У день Вознесіння Господнього дозволь побажати тобі жити почуттями щирої любові, кожен день, отримуючи добрі вісті, відкриваючи свою душу нових надій і мрій, посилаючи молитву про щастя і спокій, зберігаючи добру віру, не відаючи страхів і невдач.

Вітаємо Вас зі світлим святом, бажаємо Вам миру і гармонії в душі, здоров’я Вам і Вашим домочадцям, міцності духу і Божого благословення на всі добрі справи.

***

Вітаємо усіх віруючих з Вознесінням Господнім! Нехай у цей день світло і радість осявають нас, нехай віра в майбутнє спасіння захистить нас від негараздів і допоможе нам не втрачати надії, навіть в найтемнішу годину. Зі святом! І нехай на душі завжди буде ясно і сонячно від віри і любові до Бога.

***

Вітаю з Піднесенням! Нехай Господь охороняє вашу родину від зла і негоди, і дарує вам добробут, любов і благодать. Нехай на серце буде світло і спокійно, кожен день приносить радість і позитив.

Раніше "Апостроф" публікував календар свят та вихідних у червні.

  • Вас також може зацікавити:

Церковні свята у червні 2024: на які дати випадають великі свята

Русальний тиждень 2024: дата початку і головні заборони

Захист небес: найсильніші молитви від ворогів, злих людей та ненависті