RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

У Києві судитимуть чоловіка, який розбещував 8-річну дитину

У Києві судитимуть 24-річного чоловіка за розбещення 8-річної дівчинки.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Чоловіка обвинувачують у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої дівчинки, примушуванні її до участі у створенні дитячої порнографії та зберіганні дитячої порнографії (ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 301-1, ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Як розповіли в прес-службі, в серпні 2023 року обвинувачений через Telegram почав спілкуватися з 8-річною дівчиною з метою задоволення своєї статевої пристрасті.

"Чоловік, користуючись наївністю та довірливістю дитини, просив її знімати відверті фото та відео та надсилати йому. При цьому обвинувачений виступав режисером таких зйомок, розповідаючи дитині що і як робити", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Згодом дівчинка розповіла про це мамі, яка продовжила спілкування від імені дитини аби зрозуміти мотиви чоловіка та викрити його. Вважаючи, що і далі спілкується з дівчинкою, обвинувачений просив її надіслати ще відео і розповідав як це зробити так, щоб ні про що не дізналися батьки. Під час огляду телефону обвинуваченого у ньому знайшли фото та відео, що є дитячою порнографією.

Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі.