RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.00
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

4 жовтня

Всі новини

Скандал із Ворохтою: відома телеведуча віднесла селище до окупованих

На тлі скандалу з перекриванням дороги через незадоволення робою ТЦК в селищі Ворохта Івано-Франківської області, телеведуча назвала це село "ментально окупованим".

Про це Добровольська Людмила розповіла на своїй Facebook-сторінці.

"Плюс Ворохта в моєму особистому списку ментально окупованих місць (як хтось забув - взимку в Космачі тітки побили 24-річну жінку з 6-річною донькою - бо думали, що вони здадуть ТЦК їхніх "чоловіків")", - пише Добровольська Людмила.

Добровольська Людмила навалилась з критикою на мешканців Ворохти: "А які назви красиві, а які легенди, а яка автентична автентика, автентичніше якої нема на білім світі, а які віковічні понти власної українськості найвищого гатунку, а який гонор, а які понти щодо "одеських" та "харківських", я вже мовчу про "донецьких" та "луганських", а насправді - галімі мокшанські дєрєвні з красивими карпатськими краєвидами".

Телеведуча не задоволена діями місцевої влади, адже та пішла на поступки протестувальникам та прибрала блокпост.

"Ясно, що альтернативно обдарованих вистачає скрізь, але безкарно (!) кидатися на військових можна тільки там, де це толерує не тільки більшість місцевих жителів, але і місцева влада", - зазначає Добровольська Людмила.

Пані Людмила додає: "А що завтра? Український прапор знімем, щоб очі не муляв?".