RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Прокуратура оголосила підозру чотирьом чоловікам через напад на працівника ТЦК у Ворохті

На Прикарпатті повідомили про підозру групі чоловіків через побиття військовослужбовця РТЦК та СП.

Про це йдеться у повідомленні Івано-Франківської обласної прокуратури.

"За процесуального керівництва прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури групі осіб повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства щодо військовослужбовця (ч. 2 ст. 296 КК України)", – йдеться у повідомленні.

В процесі розслідування вдалося встановити, що підозрювані побили військовослужбовця Верховинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який перебував при виконанні службових обов’язків. Інцидент трапився 4 липня – тоді мешканці села Ворохта натовпом накинулися на військовослужбовців, коли ті виконували свої службові обов’язки

В повідомленні зауважують, що в процесі конфлікту "місцеві чоловіки призовного віку завдали військовослужбовцю РТЦК та СП декілька ударів по голові та тілу, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та інші". Окрім цього місцеві також пошкодили його автомобіль.

"Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Івано-Франківській області. Наразі чотирьом чоловікам повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання стосовно них запобіжних заходів, а також щодо оголошення підозри іншим фігурантам", – повідомляють в прокуратурі.

За матеріалами справи чоловікам може загрожувати до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області місцеві перекрили дорогу через незадоволення роботою ТЦК. Жителі Ворохти напали на військовослужбовця ТЦК та пошкодили його машину.