RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Прикордонник організував трансфер до Європи під час війни за 21 000 євро

На Львівщині повідомили про підозру прикордоннику, що організував незаконний трансфер до Європи під час війни за 21 000 євро.

Про це пишуть в Офісі Генерального прокурора.

В матеріалі зауважують: "За процесуального керівництва Львівської спецпрокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру викладачу навчального центру Державної прикордонної служби України за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон (ч. 3 ст. 332 КК України)".

Під час слідства встановили, що 21-річний підозрюваний, попри заборони і обмеження під час воєнного стану, запропонував військовозобов’язаному влаштувати для нього виїзд за кордон.

"Він не повідомив деталей оборудки, однак сказав «клієнту» у визначений час прибути до прикордонного населеного пункту на Закарпатті та чекати подальших вказівок", – йдеться у повідомленні.

Ціну за таку "послугу" встановили в розмірі 21 000 євро. Після одержання всієї суми неправомірної вигоди його затримали у порядку ст. 208 КПК України. Прикордоннику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.