RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Пожежі в Україні: Укрзалізниця змінила маршрути деяких поїздів

Національний перевізник "Укрзалізниця" повідомив про термінову зміну маршрутів деяких поїздів через пожежі, які вирують в Україні.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби УЗ.

Там розповіли, що активно допомагають ліквідовувати пожежі працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій. Зокрема, вогонь охопив частково Полтавську, Дніпропетровську та Сумську області. Для цього направили цього тижня сім пожежних поїздів та кілька десятків залізничників.

"Укрзалізниця допомагає ДСНС ліквідовувати пожежі по всій території України. Упродовж цього тижня вже 7 пожежних поїздів та понад 70 залізничників були задіяні для гасіння пожеж на Полтавщині, Дніпропетровщині та Сумщині, де горять дерева в смугах відводу залізниці, кущі, суха трава та ліс", - повідомили у компанії.

В УЗ зазначили, що зараз залізничники працюють на дільницях Мала Перещепинська - Нові Санжари, Мельня - Вирівка та вже ліквідували пожежу поблизу станції Кривий Ріг Західний.

Водночас, через пожежу на дільниці Мала Перещепинська - Нові Санжари деякі приміські поїзди тимчасово почали курсувати за зміненими маршрутами.

Раніше ми писали, що у Чорнобильській зоні виникла пожежа, яка охопила лісову підстилку у кілька десятків гектарів.