RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Полковник Євген Сасько вказав, яку вибухову хвилю з Тверської області відчує російське керівництво

Вибухова хвиля після атаки українських безпілотників по складу з боєприпасами російських окупантів у місті Торопець Тверської області може накрити неприємними наслідками російське керівництво, адже "феєричне шоу" лише підсвітило розкрадання державних коштів РФ.

Таку думку в Telegram висловив колишній заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ – начальник управління ІПсО (2016-2022 рр.), ексначальник Страткому Генштабу ЗСУ, полковник Євген Сасько.

Він припускає, що за "феєричне шоу в Торопці" російські чиновники мають отримати логічний "привіт":

"Торопець міністерства оборони рф. Я вже писав про «посадки» генералів шойгу та гоніння на його команду... думаю, далі буде. Це має бути логічним після феєричного шоу в Торопці".

Сасько згадує, які "яскраві вибухові відео" ширили мережею вранці в середу, 18 вересня, після удару по тамтешнього арсеналу зберігання боєприпасів.

"Проте, відповідальність за це, нарешті, може понести сам шойгу, при якому корупція в російському війську розцвіла пишними кольорами. Можливо, полумʼя Торопца зачепить і команду теперішнього міністра оборони белоусова - він на посаді вже тривалий час", - припускає полковник.

Вважає, що для деяких російських воєнних начальників вибухова хвиля від арсеналу буде відчутна в будь-якому разі, адже вибухи в Тверській області лише підсвітили розкрадання російських держкоштів:

"Помпезна презентація сучасного арсеналу зберігання боєприпасів, куди російська влада влила величезні кошти, завершилася не менш помпезними ураженнями дронами. Бункери не врятували та не захистили. Лише вскрили та підкреслили розтрату російських державних коштів".

Як повідомляв раніше "Апостроф", великий склад з боєприпасами у місті Торопець Тверської області РФ атакували дрони СБУ, ГУР та ССО. На ньому, зокрема, знаходилось ракетне озброєння, призначене для ОТРК "Іскандер", ТРК "Точка-У" та КАБи.