RU  UA  EN

Середа, 9 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.75
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

9 жовтня

Всі новини

Інструктор з дронів зв’язався з дивною лікаркою і пошкодував

Інструктор Центру підготовки операторів БПЛА "Крук" В'ячеслав Пономарьов розповів історію, як на вулиці натрапив на жінку-"реабілітолога". Виявилось, що вона за лікування енергорамками зібралась отримати з "клієнта" тисячі гривень.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на його сторінку у соцмережі Facebook.

За його словами, гуляючи з родиною по району, до них підійшла жінка з візочком і заявила дружині, що "чоловіку реабілітолог треба". Тоді як сама вона нібито є лікаркою, "приїхала до дочки в гості на пару тижнів". Запропонувала послуги. Він дійсно цікавився реабілітологами, тому зателефонував їй та запросив додому.

Жінка, прийшовши до нього, одразу дістала енергетичні рамки та заявила, що вона - не простий реабілітолог, адже працює ще на енергетичному рівні.

Чоловік спочатку засмутився, адже очікував на інше. Коли "цілителька з нездоровими фрікціями" почала стрибати довкола нього, подумав, що хоч розвагу ввечері матиме цікаву.

"Тут якраз дитина прийшла додому та й питає, а що пані робить? Наталка каже, що то лікарка, щось там лікує татові. Дитина каже, мам, лікарі так не поводяться. І ричала вона і скакала вона до самої ночі, поки вже її просто пузом в двері не виштовхали. І каже вона в коридорі простягши руки до неба - я повинна вас вилікувати поки є час. Мінімум 10 сеансів", - повідомив він.

Після цього вирішила спитати в енергорамок, скільки їй має заплатити за сеанс.

"А зараз з'ясуємо у всесвіту: Чи має мені В'ячеслав дати грошиків якихось? Рамки почали шевелитись повідомляючи, що да. В'ячеслав мені винен тисячу? Поцікавилась лікарка в рамок. Ні, відповіли залізячки. В'ячеслав мені винен 2 тисячі? Ні. 3 тисячі? Ні", - говорила вона.

Зрозумівши, до чого веде "лікарка", чоловік її перебив та запропонував 1 тис. гривень як за виставу, а не за лікування. Попросив, щоб більше його не турбувала.

"І що ви думаєте, закрив я за нею двері і бачу, що прутики свої вона забула. Думаю, якась любителька, де б профі так інструментом розкидалася. А уявіть, якби то була богородиця? Не одвертівся б", - додав інструктор БПЛА, опублікувавши відео з подібними енергоманіпуляціями.

Раніше "Апостроф" писав, чому не криміналізують в Україні ворожок, астрологів та екстрасенсів.