RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Порошенка відреагували на нібито стрілянину з вертольота бiля його маєтку

Нещодавно перепризначений радник президента України Юрій Бірюков пояснив сюжет тележурналістів про нібито стрільбу з гелікоптера в селищі Козин, де знаходиться маєток президента України Петра Порошенка.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Кішка народила кошенят — Порошенко винен! В одному твіті якість української журналістики і вищий пілотаж майстерності заголовку. Мало того, що написали феєричну нісенітницю, так ще й змішали з фекаліями армію, а конкретно — ППО. Хоча достатньо було 1 (одного) телефонного дзвінка для того, щоб дізнатися, чий борт (армійський), хто був на борту (спецура, не армійська), куди летіли (план польоту затверджений), навіщо летіли (затверджено план заходів)", — зазначив Бірюков.

"А сигнальна ракета була бракована, це так... Але заголовок "Бракована сигнальна ракета не догоріла в повітрі" - це не так круто, як "Гелікоптер обстріляв будинок бізнесмена, який живе поруч з Порошенком". Ага", — додав радник президента.

Нагадаємо, за свідченнями очевидців, які надали українські журналісти, снаряди нібито летіли на двір з гелікоптера. Охоронець маєтку стверджує, що бачив, як снаряд з гелікоптера потрапив у кущ. При цьому відео інциденту немає. Користувачі соціальних мереж підняли на сміх цей відеосюжет телеканалу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтер Роман Доник вигадав кумедне пояснення стрільбі в селищі Козин, де знаходиться маєток Порошенка.