В Одесі автомобілі потопають через буйство стихії: опубліковані фото і відео

У п'ятницю, 3 червня, через сильну зливу деякі вулиці Одеси затопило.

Як повідомляє прес-служба "Одесміськелектротранс", вода зібралася, зокрема, на трамвайному полотні, в районі Офіцерської вулиці, 9-й станції Люстдорфської дороги та вулиці Чорноморського козацтва.

"Також традиційно є невеликі підтоплення в районі Французького бульвару у зв'язку з тим, що вода не встигає сходити в зливову каналізацію. По вулиці Балківській потоками води вибиває люки, однак проїзд є", — зазначили в мерії.

Проте, як повідомляє портал "048.ua", проїхати неможливо одразу по декількох вулицях: Хаджибейській дорозі, вул. Вапняній, в районі Пересипського мосту, Приморській. На інших вулицях ситуація не набагато краща.

</p><p> Як повідомляв "Апостроф", 29 травня, у Харкові <a href="https://apostrophe.ua/ua/news/society/2016-05-29/v-harkove-avtomobili-utopayut-iz-za-stihii-opublikovanyi-foto/60600">пройшла сильна злива зі шквальними поривами вітру</a>, завдавши чималої шкоди місту.</p>

Як повідомляв "Апостроф", 29 травня у Харкові пройшла сильна злива зі шквальними поривами вітру, завдавши чималої шкоди місту.