RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

На батьківщині Януковича стався жахливий інцидент з гранатою

В окупованому бойовиками Єнакієве Донецької області троє дітей загинули, а їхній батько отримав поранення в результаті необережного поводження з гранатою.

Про це повідомляє сепаратистське видання ДАН з посиланням на самопроголошеного "заступника командувача оперативного командування" так званої ДНР Едуарда Басурина.

"Вчора у місті Єнакієве діти знайшли гранату ВОГ, і батько в присутності дітей почав її розбирати. В результаті троє дітей віком 2, 5 і 11 років загинули, батько потрапив до лікарні", — повідомив Басурин.

Зазначається, що смертельний інцидент стався за адресою вулиця Севастопольська, 27. При вибуху гранати загинули хлопчики 2005 та 2011 років народження, дівчинка 2014 року народження.

Жителі Єнакієво в соціальних мережах пишуть, що трагедія сталася в родині бойовика ДНР, діти якого розібрали гранату, принесену додому батьком.

"В Єнакієвому якийсь придурок приніс додому гранату і вбив власних дітей. Пишуть, що "ополченець", — коментує трагічну новину журналіст Денис Казанський у своєму Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Донецьку в ніч на 17 березня в гуртожитку колишнього ДонНТУ вибухнула граната, в результаті чого загинув так званий "голова інформаційного відділу комітету соціальних комунікацій" самопроголошеної ДНР Максим Лакомов.