RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Дніпром підлітки жорстоко побили і поранили ножем школяра: опубліковані фото

У Дніпропетровській області підлітки побили і спробували вбити 14-річного школяра, щоб заволодіти його персональним комп'ютером. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

Інцидент стався вчора, 5 квітня, в м. Верховцево Верхньодніпровського району Дніпропетровської області.

"Хлопці вдарили потерпілого цеглиною по голові, побили, після чого завдали кілька ударів ножем. Дитина дивом залишилася живою. Мотивом для жорстокого нападу на підлітка став комп’ютер 14-річного школяра, про який жертва неодноразово розповідала у школі", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий отямився і повідомив про подію в поліцію і викликав швидку допомогу. Дитину доставили в лікарню, де діагностували ножове поранення шиї, грудей і легенів.

По гарячих слідах правоохоронцям вдалося встановити причетних до злочину підлітків, які на допиті зізналися, що спланували напад на однолітка заздалегідь.

Вони зайшли до нього на подвір'я і попросили напитися, коли дитина відвернулася, один з нападників - раніше судимий за крадіжку 16-річний хлопець, взяв цеглину і вдарив потерпілого по голові. Жертва впала, її затягли в будинок, де зв'язали кабелем і почали бити. Наостанок завдали кілька ударів кухонним ножем.

Подумавши, що потерпілий помер, нападники забрали з дому монітор, системний блок, інші комплектуючі, і покинули місце злочину.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 КПК України. Їм загрожує покарання за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про звіряче побиття школярки студентками з педагогічного університету у Чернігові.