RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Глухові радник Терещенка накинувся на активістів "Стоп корупції" - ЗМІ

Радник міського голови Мішеля Терещенка накинувся на громадських активістів у центрі Глухова, які роздавали листівки про місцевих чиновників-корупціонерів.

Про це пише "Обозреватель".

На відео видно, що конфлікт між Русланом Павленком і активістами руху “Стоп корупції” виник, коли активісти почали задавати Павленку питання про закриття цегляного заводу та переховування від виконавчої служби, зазначають журналісти.

“Павленко працює юристом у відділі освіти, при цьому не має профільного диплома. Проте це не заважає йому представляти інтереси міського голови у суді. І самому плюндрувати закон. За нашими даними, Павленко за кермом авто збив людину, отримав і відбував покарання, але не повний термін, а вийшов достроково. При цьому не сплатив компенсацію у 300 тисяч гривень”, – заявили активісти.

Також рух “Стоп корупції” у цей день розповсюджував інформацію про інших корупціонерів – членів команди Терещенка.

За інформацією активістів, один з корупціонерів – перший заступник Терещенка Олександр Вискуб, який раніше очолював Глухівську митницю. Його дружина тримає на кордоні магазин duty free, де продає контрафактний алкоголь, розповідають активісти «Стоп корупції».

ЗМІ нагадали, Руслан Павленко був засуджений на 5 років за те, що збив насмерть студента. Радник Терещенка відбував покарання 2 роки і вийшов із місця позбавлення волі достроково. Досі не виплатив 300 тисяч гривень моральної шкоди родичам загиблого хлопця.