RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

ДТП з нардепом в Києві: стало відомо, що загрожує винуватцю

Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі подробиці ДТП, в яке потрапив в Києві народний депутат Олег Барна.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України.

Відзначається, що зараз народний обранець перебуває в медичному закладі на стаціонарному лікуванні. Інших постраждалих немає. У результаті аварії пошкоджено обидва транспортні засоби.

У поліції нагадали, що ДТП сталося 14 червня близько 22:00 в Києві на площі Перемоги. У результаті зіткнення автомобіля "Шкода" з трамваєм водій легковика отримав тілесні ушкодження.

"Зібрані відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим управлінням ГУНП в Києві відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Так, винуватцю ДТП загрожує штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Барна розповів, як примудрився протаранити трамвай.