RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Порошенко любить фарбувати траву в зелений колір: з'явилося пояснення ідеї з деклараціями для антикорупціонерів

Глава організації "Громадський люстраційний комітет" Саша Дрік вважає, що ініційовані Адміністрацією президента правки до Податкового кодексу щодо декларацій для антикорупціонерів з'явилися акурат до приїзду держсекретаря США Рекса Тіллерсона в Україну не випадково.

Про це вона розповіла "Апострофу".

"Вся ця активність - з депутатською недоторканністю, законом про декларування громадських організацій - пов'язана з приїздом держсекретаря США в Україну. Таким чином президент намагається показати, що він хороший, що він бореться з корупцією, що він не бореться з тими, хто бореться з корупцією", - зазначила Дрік.

За її словами, те, що відбувається в даний час, є улюбленим прийомом президента: "давайте пофарбуємо траву в зелений колір напередодні приїзду ревізора".

Як відомо, скандал з обов'язковим е-декларуванням для антикорупціонерів розгорівся ще в березні. Тоді нова норма закону викликала запеклу дискусію не тільки в Україні, а й на Заході.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Обдурити Захід і "закрутити гайки" в Україні: у Порошенка придумали ідеальний інструмент".