RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У МОЗ озвучили рішення по "народному лікарю ЛНР", який намагався очолити пологовий будинок в Кременчуці

У МОЗ дали коментар щодо "народного лікаря ЛНР", який намагався очолити пологовий будинок в Кременчуці Полтавської області.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Велике обурення громадськості викликало можливе призначення на пост головного лікаря Кременчуцького пологового будинку Володимира Клімова. Є інформація з достовірних джерел, що Клімов співпрацював з терористами так званої ЛНР", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ця людина була призначена терористами головним лікарем Луганської обласної клінічної лікарні та публічно висловлювала намір відібрати у працівників лікарні житло, аргументуючи це тим, що законодавство України на цій території не діє, тому що прийшла "нова влада".

"Мер Кременчука Віталій Малецький запевнив мене в телефонній розмові, що відповідна інформація щодо цієї особи була передана в правоохоронні органи, а питання з його призначенням - не буде навіть розглядатися", - підкреслила Супрун.

Як повідомляв "Апостроф", створення міфічної "Малоросії" є ідеєю радника президента Росії Владислава Суркова, яка переслідує мету дискредитації України і приєднання окупованих територій до РФ.