RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Названо умову, за якої Кадиров зі своєю армією піде на Москву

Російський журналіст Аркадій Бабченко вважає, що глава Чечні Рамзан Кадиров не піде зі своєю армією на Москву за президентства Володимира Путіна.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"При Путіні не піде. А ось коли буде великий бум-бару-бум, треба розуміти, що Рамзан Кадиров - це друга сила в Росії після Володимира Путіна. Це людина, у якої є своя велика персональна армія. За різними оцінками, її чисельність становить від 20 до 70 тисяч осіб. Мені здається, що ближче до 20-30 тисяч", - зазначив він.

Бабаченко додав, що тисячі реконструкторів виявилося досить для атаки на 100-тисячний Слов'янськ. За його словами, для того, щоб завоювати Росію, буде достатньо 10 банд по 10 тисяч осіб.

Журналіст підкреслив, що в Чечні Кадирова ненавидять.

"Такого, як робить з Чечнею Кадиров, з нею ніхто не робив. Якщо ж він вирішить сісти на трон в Кремлі, Чечня підтримає його до останньої людини. Це буде помста за століття геноциду. На Кавказі все складно, але в Чечні все дуже, дуже складно", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Поки Росія не бомбить Київ, Європа не рветься воювати за Україну - Аркадій Бабченко".