RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Відомий журналіст закликав ввести жорстке покарання для артистів, які виступали в Криму після анексії

Заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR, журналіст Айдер Муждабаєв вважає, що артистів, які виступають в окупованому Росією Криму, слід карати.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

Разом з тим, журналіст зазначив, що потрібно чітко розділити людей, які відвідують Крим, щоб побачитися з родичами, і тих, хто їде на півострів з комерційною метою.

"Я б, насправді, їх у в'язницю саджав. Ось якщо він або вона має нахабство прилетіти в аеропорт "Бориспіль", наприклад, "ось я, така красива, прилетіла, я порушила кордони України, та ще в Криму і грошики заробила"- значить, ми беремо, садимо її діб на 30 чи скільки там, вона відпрацьовує тут, сплачує податки, штраф ... КК України ж є!" - зазначив він.

Муждабаєв підкреслив, що потрібно діяти згідно з Кримінальним кодексом. При цьому він додав, що просто заборони на в'їзд мало.

"Я вважаю, вони повинні відсидіти тут під вартою певну кількість часу. Вони ж знали, що вони в іншу державу через кордон пруть? Знали. І за це треба відповідати. Україна не є ні для кого недокраїною", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Російських артистів, які виступають в Криму, треба садити в тюрму - Айдер Муждабаєв".

Читайте також: "Концерти кримнашистів в Україні: "стукати" або промовчати".