RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Бойовики ДНР-ЛНР публічно визнали перевагу ЗСУ на Донбасі

Бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі визнають перевагу військових Збройних сил України (ЗСУ).

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

"Підрозділи Луганського і Донецького корпусу Народної міліції часто не можуть нічого протиставити противнику", - наводить він цитату директора російського пропагандистського телеканалу "ANNA-News".

Бутусов уточнив, що терористи відзначають - українці змогли побудувати систему відеомоніторингу, чого не вдалося зробити їм.

Крім того, величезну кількість турбот бойовикам чинить застосування дистанційно керованої кулеметної установки на новому верстаті, який побудував і допоміг застосувати на фронті один унікальний фанат кулеметної справи.

"Якість наших людей, воля, самодисципліна, самоорганізація громадянського суспільства - це наша головна перевага, яку російським спецслужбам і аналітикам не зрозуміти, вони ніяк не усвідомлюють, що російській армії дають по зубах не якісь "американські ПВК на гроші НАТО", а звичайні українські патріоти", - додав журналіст.

Також терористи заздрять зарплатам військових і їх озброєнню.

Як повідомляв "Апостроф", за минулу добу в результаті обстрілу позицій Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули троє українських військовослужбовців.