RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Сина вбитого бойовиками ДНР Героя України призначили на високу посаду

Патрульну поліцію Одеси очолив Юрій Рибак. Так, він є уродженцем Донецька, сином убитого бойовиками "ДНР" Героя України Володимира Рибака.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє патрульна поліція Одеси.

Відзначається, що новий глава патрульної поліції Одеси назвав пріоритетними напрямками роботи підвищення рівня безпеки громадян, посилення протидії вуличній злочинності, поліпшення організації діяльності управління та розширення ефективної взаємодії з суспільством.

До цього Юрій Рибак працював в департаменті моніторингу патрульної поліції Києва. Своїми головними цілями він назвав підвищення безпеки громадян і боротьбу з вуличною злочинністю.

Як відомо, його батько Володимир Рибак був депутатом Горлівської міськради. У 2014 році, коли сепаратисти захопили місто, героїчно намагався зірвати прапор терористів з будівлі місцевої ради. Після цього бойовики викрали його, жорстоко катували і вбили. Рибаку посмертно присвоїли звання Героя України.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в мережі з'явилася історія про дочку бійців АТО, яка в Дніпрі вступила в конфлікт зі своїми колегами через окупований Крим і Донбас.