RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Ярош розповів про свої президентські амбіції

Один з лідерів українських націоналістів, командувач Української Добровольчої Армії, народний депутат Дмитро Ярош заявив, що у нього зараз немає президентських амбіцій.

Про це він повідомив у другій частині інтерв'ю "Апострофу".

"Я і тоді, коли на президентські вибори в 2014-му йшов, говорив, що не знаю, яким я буду президентом. Я не володію таким красномовством і досконалою англійською, як Петро Олексійович Порошенко, наприклад. А він просто чудовий оратор і багато націоналістичних речей проголошує. Це добре... " - сказав Ярош.

Разом з тим, він зазначив, що був би непоганим верховним головнокомандувачем.

"Я тут більше орієнтуюся, ніж багато хто з них", - сказав нардеп.

Ярош додав, що зайнятися такою роботою можна було б під час війни.

"Тому що після війни - то, знову-таки, нехай самі собі мастять голови. Нехай молодь приходить до влади і змінює цю державу. А я... У наступному році буде 30 років, як я займаюся тим, чим займаюся. Тому набридло вже трохи, я пенсію заслужив уже, напевно (сміється). Правда, у мене трудових книжок не було, але це таке. Напівлегальне ж положення весь час. Націоналісти тільки так могли тоді існувати", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Є умова, при якій Україна поверне Донбас без масштабної військової операції - Дмитро Ярош".

Першу частину інтерв'ю читайте тут: Дмитро Ярош: "Крім війни, є ще одна загроза, яка може розірвати Україну".