RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Стало відомо про дивну загибель ветерана АТО в Україні: подробиці і фото

У мережі розповіли дивну історію загибелі українського військового 54-ї бригади 2-ї механізованої роти 2-го батальйону Сергія Серебренікова.

Про це на своїй сторінці Facebook написала однокласниця загиблого бійця Катерина Супрун.

За її словами, близькі Серебренікова востаннє зв'язувалися з ним 10 серпня, коли він говорив, що виходить з-під Авдіївки, а 28 серпня матері бійця зателефонували з бригади, де служив Сергій і повідомили, що він вчасно не сів на поїзд разом з бригадою на одній зі станцій.

Пізніше родичі бійця дізналися, що Сергій Серебреніков вважається таким, що самовільно залишив місце служби з 10 серпня.

"І також не відразу вдалося з'ясувати (а якщо б не волонтери та активісти невідомо скільки б ці пошуки тривали), що тіло Сергія знайшли в Кременчуці ще 14 серпня. Він був у цивільному одязі, при собі мав, увага: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, іменну банківську карту, SIM – карту, купу довідок!" – йдеться в повідомленні.

Незважаючи на це, Серебренікова поховали 24 серпня як невідомого. За словами очевидців, вони бачили Сергія в компанії ще одного чоловіка. Останній раз він був помічений, коли сідав у таксі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розгорівся скандал через поставки бійцям АТО на передову одноразового посуду, який був зроблений в Росії.