RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

З'явилися нові фото і відео з місця вбивства директора фабрики в Ужгороді

У мережі оприлюднили нові фотографії і відео з місця вбивства генерального директора взуттєвої фабрики "Апаран" Адраніка Н. в Ужгороді.

Відповідні матеріали розміщені на сторінці ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Так, в поліції нагадали, що повідомлення про вбивство надійшло на службу "102" 16 жовтня.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на території товариства з обмеженою відповідальністю у власному службовому кабінеті був убитий директор даного підприємства. Правоохоронці встановили, що 54-річного чоловіка вбив 59-річний житель Ужгорода", - сказано в повідомленні.

Поліція встановила, що чоловіки посварилися, під час з'ясування стосунків один вистрілив чотири рази в іншого, в результаті чого той помер на місці. Підозрюваного затримали співробітники патрульної поліції на місці злочину. Він зараз перебуває в Ужгородському відділі поліції.

"Слідчі з'ясовують всі обставини інциденту. З місця події вилучили пістолет калібру 7,65 мм з одним патроном, з якого стріляв підозрюваний, і відправили на експертизу", - додали в поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 КК, тобто умисне вбивство. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці показали фото підозрюваного у вбивстві генерального директора взуттєвої фабрики "Апаран" Адраніка Н.