RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Порошенко підіслав бабусь: стало відомо про цікавий момент під час протестів в Києві

Депутат і соратник екс-президента Грузії і колишнього глави Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі Юрій Дерев'янко заявив, що літніх жінок, які у вівторок, 17 жовтня, мітингували під Верховною Радою за гроші, міг підіслати президент Петро Порошенко.

Про це він сказав в коментарі "Апострофу".

"Це абсолютно інша політична сила, яка не має до нас ніякого відношення. Я погано ставлюся до того, що вони стоять з нами, і проти цього. Якщо вони вирішили нас дискредитувати, то у них це не вийде. Можливо, їх сюди підіслав Порошенко", - сказав Дерев'янко.

Читайте також: Протести в Києві 17 жовтня: онлайн, фото, відео і реакція соцмереж

Так, серед протестуючих біля парламенту помітили "бабусь Рабиновича" - літніх жінок, учасниць протестних акцій під Національним банком України (НБУ), організованих нардепом Вадимом Рабиновичем.

При цьому координатор групи з 10 осіб порадувала жінок, що ті будуть під ВРУ недовго, до 12:00, а трохи пізніше отримають гроші.

Коли журналіст "Апострофа" поцікавився, чому вони сюди прийшли, учасниці акції розповіли, мовляв, побачили інформацію про мітинг по телевізору і вирішили не сидіти на дивані, а боротися за майбутнє країни.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Будемо стояти щоночі до кінця: як в Києві мітингували проти Порошенка".