RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Страшна ДТП у Харкові: стало відомо, де перебуває винуватиця

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що 20-річна дівчина, яка проїхала на забороняючий сигнал світлофора, ставши винуватицею жахливої аварії в Харкові, затримана.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Винуватиця затримана поліцією і арештована судом. Поліція проводить розслідування, вивчає, в тому числі, роль водія другої машини, що брала участь в ДТП, за результатами якого, сподіваюся, суд прийме адекватне тяжкості скоєного кожним з них рішення", - зазначив Аваков.

Разом з тим, він підкреслив, що пора завершити громадську дискусію з приводу різкого посилення заходів проти порушників на дорогах.

"Необхідно негайно, до кінця поточного року прийняти законодавчі акти, які перебувають в парламенті і уряді, що дозволяють ввести в дію: повсюдне застосування процедур автоматичної відеофіксації порушень і жорсткі штрафи; радикальне посилення покарання за водіння автомобілів в п'яному вигляді", - додав Аваков.

У той же час в ГУ Національної поліції в Харківській області заявили, що з винуватицею аварії в даний час працюють слідчі. Вона була затримана за статтею 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. У найближчі дні буде вирішуваться питання про запобіжний захід.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували фотографії з місця смертельної аварії в Харкові на перехресті вулиці Сумська та провулку Мечникова, в результаті якої загинули п'ятеро людей і шість були травмовані.