RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Прихильниця України несподівано отримала керівну посаду в "ДНР"

Після відсторонення одного з лідерів бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна з посади керівника центрального виконкому ГР "Донецька республіка"на цю посаду було призначено Наталію Волкову, яка виступила в 2014 році проти окупації Донбасу.

Про це в своєму блозі повідомив журналіст Денис Казанський.

За його словами, Волкова записувала відеозвернення на тлі українських прапорів і виступала за те, щоб Донбас залишався в складі України.

"Щоб було більш зрозуміло, що сталося: ОД "Донецька республіка" - це як би правляча партія в "ДНР". З цього приводу у "ДНРівців" вже палає. Всі розуміють, що подібні призначення в Донецьку зараз робляться тільки з Кремля. І заміна Пушиліна на Волкову - це серйозний аргумент на користь того, що "республіку" таки потихеньку зливають", - зазначив Казанський.

Крім того, він опублікував те саме відеозвернення Волкової, яке було розміщено на офіційному каналі Донецької міської ради з плашечкою "Донбас - це Україна".

"Думаю, не потрібно пояснювати, що якби за "ЛДНР" стояла хоч якась ідеологія, то таке призначення там було б неможливим... Тисячі маргіналів померли, думаючи, що воюють проти "хохлів". А увінчалася ця боротьба тим, що Владислав Юрійович (Сурков, - ред.) своїм височайшим повелінням надіслав керівницю-"хохлушку". Можу в черговий раз привітати "Новоросію". Вони йшли до цього три роки. Заради такого щастя треба було повоювати. Донбас - це Україна! Глава ОД "Донецька республіка" не дасть збрехати", - резюмував Казанський.

Нагадаємо, раніше координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомив "Апострофу", що Пушилін не був допущений на одну з останніх нарад бойовиків "ДНР-ЛНР" з представниками адміністрації президента РФ.

Про можливу зміну ватажків "ДНР-ЛНР" читайте в матеріалі "Апострофа": "Нові ватажки ДНР-ЛНР: названі ще чотири кандидати".