RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Патрульні затримали п'яним за кермом колишнього топ-чиновника МВС: в мережі обурені

У мережі активно обговорюють новину про те, що колишнього заступника начальника Департаменту внутрішньої безпеки Міністерства внутрішніх справ (МВС) України Михайла Ільницького спіймали п'яним за кермом.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив волонтер Роман Сініцин.

"19 червня в Одесі патрульні зупиняють Мішу в говно п'яного. Від задування він відмовляється. Чинить непокору, хоче втекти. Приїжджають рішальщики. Копи таки складають адмінматеріали і доставляють Мишу в відділення. У відділенні Міша скаржиться на те, що болить серце, і його забирає швидка", - зазначив він.

За словами Сініцина, суд першої інстанції визнав Ільницького винним за статтями 130 і 185 КУпАП - "водіння в нетверезому стані" і "злісна непокора поліції" і оштрафував його на 10 200 гривень, позбавивши права керувати транспортним засобом на рік.

"Знаючі люди кажуть, що Міша легко і не дуже дорого скасує все в апеляції", - додав волонтер.

У той же час, він зазначив, що зараз колишній топ-чиновник МВС намагається звинуватити командира роти патрульної поліції Льоню Гончарука в тому, що той нібито зламав йому палець.

"Вчора суд за клопотанням прокуратури відсторонив Льоню від виконання. Заборонив виїжджати за межі області. Забрав закордонний паспорт. Льоні світить від 3 до 7 за "перевищення"...", - уточнив Сініцин.

"Реформи йдуть, аж дим стовпом", "Залишилося дізнатися прізвище судді", "Сволота", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше харківська прокуратура оголосила підозру 20-річній Олені Зайцевій, яка перебувала за кермом Lexus, який збив людей на тротуарі в середу ввечері, 18 жовтня, в центрі Харкова.