RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Харків'янина, який збив насмерть шість осіб, знову спіймали п'яним за кермом

У Харкові співробітники правоохоронних органів затримали п'яним за кермом місцевого жителя, засудженого в 2008 році за вчинену в нетверезому стані ДТП з шістьма загиблими.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Відзначається, що зловмисникові вже оголосили підозру.

"Харківська місцева прокуратура №5 оголосила підозру 46-річному харків'янину, раніше судимому за вчинення смертельної ДТП, за фактом ухилення від покарання", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що чоловік порушив встановлені вироком суду обмеження у вигляді заборони керування автомобілем, і, незважаючи на вилучене у нього посвідчення водія, сів за кермо, при цьому знову перебував в нетверезому стані.

У даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, чоловікові загрожує позбавлення волі на невідбуту частину за попереднім вироком (2 роки 7 місяців і 17 днів) і 1 рік в'язниці за новий злочин.

Як відомо, в травні 2008 року, керуючи автомобілем Mitsubishi L-200 в нетверезому стані, чоловік виїхав на трамвайну зупинку і збив людей, внаслідок ДТП загинули шестеро, серед них двоє дітей і вагітна жінка.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в мережу потрапило нове відео з камер відеоспостереження на вулиці Сумській в Харкові, які розташовані поблизу місця смертельної ДТП і зафіксували трагічний момент.