RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Маріуполі викрали і жорстоко катували двох осіб

У Донецькій області двоє чоловіків разом зі спільниками викрали і жорстоко катували двох хлопців 21 і 19 років на території занедбаного заводу, в результаті чого один з викрадених помер.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"У Маріуполі двоє чоловіків 24 і 25 років разом зі спільниками, застосовуючи фізичне насильство та сльозогінний газ, викрали двох чоловіків 21 і 19 років. Заштовхавши їх в автомобіль, привезли на територію покинутого заводу. Там викрадених били ногами, руками, палицею, а також прикладом мисливської зброї по різним частинам тіла, погрожуючи вбити", - сказано в повідомленні.

Крім того, нападники накривали жертвам обличчя тканиною і поливали водою, притискали до тіла підпалені цигарки, а одному з викрадених прострелили ногу.

За даними прокуратури зловмисники робили все це для того, щоб отримати від чоловіків визнання провини щодо незаконного збуту наркотичних засобів безпосередньо ними та іншими особами.

Обом потерпілим було завдано тяжких тілесних ушкоджень, від яких один з хлопців помер. Викрадачів затримали і заарештували. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Запоріжжі троє злочинців викрали людину, але були затримані разом зі своїми подільниками.