RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Скандал між Україною і Польщею: стало відомо про важливе рішення

У суботу, 11 листопада, президент України Петро Порошенко і президент Польщі Анджей Дуда погодили проведення надзвичайного засідання Консультаційного комітету президентів України і Польщі.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Відзначається, що президенти провели телефонну розмову, в ході якої обмінялися думками з актуальних питань двосторонніх відносин.

"Вони (глави держав, - ред.) погодили проведення надзвичайного засідання Консультаційного Комітету президентів України і Республіки Польща на рівні зовнішньополітичних радників на наступному тижні в Кракові", - йдеться в повідомленні.

Крім того, президенти доручили розпочати підготовку до робочого візиту Дуди до Харкова в грудні цього року.

"Петро Порошенко і Анджей Дуда скоординували позиції в контексті підготовки до Саміту "Східного партнерства", який відбудеться 24 листопада в Брюсселі", - додали в прес-службі президента України.

Також Порошенко привітав Дуду з Днем незалежності Польщі і висловив надію "на зміцнення стратегічного партнерства заради миру, процвітання і благополуччя народів двох країн".

Більш докладно про конфлікт між країнами читайте в матеріалі "Апострофа": "Є лише одне рішення: що думають в Польщі про скандал з Україною".