Скандал навколо п'яної чиновниці в Одесі: свідок розповів деталі погоні

Замначальница управління адмінпослуг мерії Одеси Діана Тірновенко їхала по місту зі швидкістю 120 кілометрів на годину з власною дитиною на передньому пасажирському сидінні.

Про це розповів свідок інциденту, який їхав за Тірновенко, пише ТСН.

"Не включаючи поворотники, перетинаючи суцільні, червоний світлофор. Площа Толбухіна вона перелетіла кілометрів 80, добре, що нікого не було. Наздогнати на своєму авто я її не зміг", - зазначив Дмитро.

"Вона їх почала обзивати, вони віддали їй ключі, вона кричала до своєї дитини, щоб сів в машину. Дитина сама злякався, коли бачила маму в такому стані", - сказав свідок.

Поліцейських жінка вилаяла, а свідка, який знімав її на мобільний, взагалі, вдарила в обличчя.

Біля ж/д вокзалу Nissan Тірновенко влетів в ланцюг, натягнутий між металевими конструкціями огорожі. Навздогін за порушницею кинулися відразу кілька водіїв. Проїхавши близько семи кілометрів на повній швидкості по вулицях міста, жінка потрапила додому. Припарковавшись на клумбі, вона вступила в конфлікт з поліцією і свідками на очах власної дитини.

Проходити медичну експертизу жінка відмовилася.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Волинській області п'яний поліцейський влаштував смертельну аварію, після чого зник з місця події.